BİR AVUKAT BİR FİDAN AĞAÇ DİKME KAMPANYASI
Tarih: 13.05.2011 23:00:00| Okunma Sayısı: 3512

Bir Avukat Bir Fidan, Ağaç Dikme Kampanyası kapsamında Çevre Ve Orman Müdürlüğü 'nün Niğde Merkez 'de tahsis ettiği yere Niğde Barosu Çevre Komisyonu tarafından organize edilen fidan dikimi 13.05.2011 Cuma günü saat 15:00 da gerçekleştirilmiştir. Çevre ve Orman Müdürlüğü 'ne katkılarından dolayı teşekkür eden Niğde Barosu Çevre Komisyonu Başkanı Av. Ali ALTIN kısa bir basın açıklaması yapmıştır.

NİĞDE BAROSU ÇEVRE KOMİSYONU BASIN BİLDİRİSİ

Çocuklarımıza bırakacağımız bir yudum temiz su, bir nefes dumansız oksijen kaygısına kapılmadan geleceğe umutla bakabilmek adına Niğde Barosu’ Bir avukat bir fidan’ kampanyası ile çevreye olan duyarlılık görevimize biraz olsun dikkat çekmeye çalışmaktadır.

Bu kampanya kapsamında Çevre ve Orman Müdürlüğü’nün tahsis ettiği alana Baromuza kayıtlı her avukat tarafından bir fidan dikilerek  yaşanası çevreye küçük de olsa bir katkı sağladığımızı düşünmekteyiz.

Doğanın dengesi daha fazla bozulmadan duyarlı bir yüreğin diktiği her fidan geleceğe bırakılan en temiz mirastır.Niğde Barosu olarak bu mirasa yaptığımız katkı nedeniyle gururluyuz.

Çevreye olan duyarlılığımız,saygımız ve katkılarımız bundan sonra hızlanarak devam edecektir.

<<<Nisan 2024><<
Nisan 2024