BASIN AÇIKLAMASI
 
       

ANKARA’ DAKİ TERÖR SALDIRISINI LANETLİYORUZ.

 

Ankara’ da alçakça gerçekleştirilen terör saldırısını nefretle kınıyoruz.

 

Milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize baş sağlığı diliyoruz.

 

Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet geride kalan sevdiklerine ise Allah sabır versin. Yaralılarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmaları en büyük temennimizdir. Acılarını paylaşıyoruz.

 

Bu ve benzer saldırıları, büyük devletlerin sınırlarımız içinde ve dışında konuşlandırdıkları, besledikleri, silahlandırdıkları taşeron terör örgütleri tarafından gerçekleştirildiğini biliyor ve ülkemizi daha büyük tehlikelerin beklediğini de görüyoruz. Bu farkındalıkla, bekamıza yönelik her türlü saldırı karşısında fikir ayrılıklarımızı bir kenara bırakarak sadece ileriye bakarak ülkemize, devletimize daha çok sahip çıkmamız gerektiğine de gönülden inanıyoruz.

 

Bu alçak saldırı, ülke güvenliğimiz ile ilgili konularda çalışan yönetici ve kamu görevlilerimiz başta olmak üzere hepimizin dışardaki düşmana ve içimizdeki hainlere fırsat vermeden daha çok gayret sarf etmemiz gerektiğini de bir kez daha göstermiştir. Zira en küçük zafiyet dahi teröristler tarafından değerlendirilmektedir.

 

Umarız ki bir daha benzer acıları yaşamayız.

 

Niğde Barosu olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirterek terörle mücadele söylemleriyle insanlığı kandırıp taşeron terör örgütleri kuran, kurulmasına ön ayak olan ve terörü destekleyen ve masum insanların katledilmesine iştirak eden ülkeleri ve insan saymadığımız teröristleri nefretle lanetliyoruz.
 
 
Niğde Barosu Başkanlığı