TBB VE TURSAB ARASINDA ANLAŞMA
 
   Türkiye Barolar Birliği ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği, avukatlara ve ailelerine özel indirimli tatil hizmeti için el sıkıştı. Yaklaşık 95 bin avukat, 15 bin stajyer avukat ve aileleri, TÜRSAB üyesi acentalardan yüzde 30'a varan indirimlerden yararlanabilecek.
 

Türkiye Barolar Birliği mensubu avukatlar, uygun fiyatla tur ve paket tur kampanyalarına akıllı telefonlarına indirecekleri"TBB Kampanya" uygulaması aracılığıyla veya TBB Anlaşmalı Kuruluşlar Sayfası üzerinden ulaşabilecek.

 

Türkiye Barolar Birliği ve TÜRSAB arasındaki işbirliği protokolü, 14 Haziran 2016 tarihinde TÜRSAB Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle imzalandı. TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ve TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy'un imza koyduğu protokol, 2016 yılında turizme katkı sağlanması, TÜRSAB üyesi acentalara yeni iş potansiyeli yaratılması ve avukatlara indirimli tatil hizmeti sunulması konularını kapsıyor. Törende, TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken ile TÜRSAB Genel Sekreteri Çetin Gürcün de hazır bulundu. 

 

TURİZM KÖTÜYE GİTTİĞİNDE DİĞER SEKTÖRLER DE ETKİLENİYOR

 

Protokol töreninde konuşan TBB Başkanı Feyzioğlu, yabancı turist sayısındaki azalma nedeniyle ağır darbe alan turizm sektörünün iç piyasayı canlandırmak için mutlaka desteklenmesi gerektiğini söyledi. Turizm sektörünün diğer sektörlerle de doğrudan ilişkili olduğuna dikkat çeken Feyzioğlu, "Turizm sektörü darbe yediğinde içinde avukatların da bulunduğu 54 ayrı sektör bundan etkileniyor" diye konuştu. Feyzioğlu, TBB- TÜRSAB işbirliğinin bir yandan turizm sektörüne destek, diğer yandan da avukatların ve ailelerinin avantajlı ve kaliteli tatil imkanına kavuşması anlamına geldiğini belirterek, "Bizim turizmcilerden ricamız bu kriz atlatılıp yabancı turist girişi normale döndüğünde de iç piyasaya ve yerli müşteriye gerekli önemli vermeye devam etmeleridir" dedi.

 

İŞBİRLİĞİ SEKTÖRÜ CANLANDIRACAK
 

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy da TBB ile işbirliğinin sektöre önemli bir canlanma getireceğini ve başka meslek örgütleri ile sendikalara da emsal teşkil etmesini arzu ettiklerini söyledi. Ulusoy, konuyu gündeme geldiği günden itibaren ayrıntılı olarak değerlendirdiklerini ve çok sayıda acenta ile de toplantı yaparak projeyi planladıkları dile getirdi.

 
İmza töreni sonrası TBB Başkanı Feyzioğlu, TÜRSAB bünyesinde görev yapan avukat meslektaşlarını odalarında ziyaret ederek sohbet etti. Feyzioğlu'na Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken de eşlik etti.