RUHSAT İÇİN GEREKLİ BELGELER
<div>•<span style="font-family: Verdana;"> RUHSAT HARCI 767,40 TL. ( BARODAN VERİLECEK YAZI İLE MALİYEYE YATIRILACAK )</span><br /> <br /> <span style="font-family: Verdana;"> • RUHSAT BEDELİ 300,00 TL. ( BARODAN VERİLECEK YAZI İLE T.HALK BANKASI ŞUBESİNE YATIRILACAK ) </span><br /> <br /> <span style="font-family: Verdana;"> • DAMGA VERGİSİ ( MALİYEYE YATIRILACAK ) ( KARAR BAŞINA 58,80 TL. )</span><br /> <br /> <span style="font-family: Verdana;"> • YENİ TARİHLİ ADLİ SİCİL BELGESİ ( 1 ADET )  </span><br /> <br /> <span style="font-family: Verdana;"> • SSK, BAĞKUR VE EMEKLİ SANDIĞI ‘NDAN KAYDI OLMADIĞINA DAİR BELGE</span><br /> <br /> <span style="font-family: Verdana;"> • BİYOMETRİK FOTOĞRAF 6 ADET ( 6 x 9 EBADINDA ) ( <span style="color: #ff0000;"><strong> </strong></span></span><span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;">KRAVA</span><span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;">TLI VE AVUKAT CÜBBELİ</span><span style="font-size: 10pt; font-family: Verdana;"> )</span></div>