ÇAĞRI MEKTUBU

Niğde Barosu olarak Avrupa Birliği ülkelerinde faaliyet sürdüren Barolara, Türkçe ve İngilizce olarak hazırlayıp mail ve adreslerine posta yoluyla çağrı mektubu gönderilmiştir.
Okuma Sayısı:609| Haber Tarihi:18.09.2018

ZİYARET

KADEM Niğde İl Temsilciliği Üyeleri Baromuzu ziyaret etti.
Okuma Sayısı:41| Haber Tarihi:14.09.2018

RUHSAT TÖRENİ

Avukatlık Stajını tamamlayan Gizem ÖZEL 'in Ruhsat Töreni..
Okuma Sayısı:78| Haber Tarihi:13.09.2018

SÖZLEŞME HAZIRLAMA VE İNCELEME TEKNİKLERİ SEMİNERİ

Doç.Dr. Umut YENİOCAK 'ın sunumuyla " Sözleşme Hazırlama ve İnceleme Teknikleri " konulu seminer 08 Eylül 2018 Cumartesi Günü Grand Hotel 'de gerçekleştirildi.
Okuma Sayısı:159| Haber Tarihi:09.09.2018

BAROMUZ OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİM İLANI

1136 Sayılı Avukatlık Kanunu ‘nun 84. maddesi gereğince Niğde Barosu Olağan Genel Kurul Toplantısı 06.10.2018 tarihinde 10:00 – 12:00 saatleri arasında aşağıda belirlenen gündem ile Niğde Grand Hotel ‘de yapılacaktır. Niğde Barosu Baro Organları Seçimleri 06.10.2018 tarihinde saat 13:00 – 17:00 saatleri arasında Merkez Seçim İlçe Kurulu Başkanlığı gözetiminde Niğde Grand Hotel ‘de yapılacaktır.
Okuma Sayısı:131| Haber Tarihi:30.08.2018

ADALET KOMİSYONU BAŞKANI ZİYARETİ

Niğde Adalet Komisyon Başkanlığı ile birlikte Niğde 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığını başarıyla yürüten kıymetli hakimimiz Osman SOYDAL ' ı Eskişehir' e uğurladık. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.
Okuma Sayısı:92| Haber Tarihi:03.08.2018
25.09.2018