İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 7, Kayıt Sayısı 99
25.07.2020AvukatSelenay Feyza BıkmazMerhaba, Staj sürecimi İstanbul Barosu nda tamamladım. Ruhsat başvurumu Niğde Barosunda yapacağım. Mesleki tecrübelerimi arttırabileceğim, dinamik bir ofiste çalışmak istiyorum. Ilgilenen meslektaşlarımın iletişime geçmeleri halinde özgeçmişimi iletebilirim.5050889651
02.07.2020Tüm IlanlarAze KöseNiğde Kemehisar doğumlu olup, Adalet mezunu olarak Adana’da 8 yıl avukat katipliği yaptım . Deneyimli olarak, çalışabileceğim bir hukuk ofisi aramaktayım . Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim .5318601102
21.06.2020AvukatGamze GÜNGÖRNiğde Cumhuriyet Anadolu Lisesinden 2014 yılında ve Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 2019 yılında mezun oldum. An itibariyle stajımın bitmesine 3 ay kalmış bulunmakta. Üniversite 3. ve 4. sınıflarda tüm yıl boyunca haftanın belirli günlerinde şuan çalıştığım büroda staj yaptım. 3 yıllık iş hayatı tecrübem bulunmaktadır. 10 avukat ve diğer personellerle beraber olmak üzere 30 kişilik bir hukuk bürosunda hali hazırda çalışmaktayım. Stajyer gibi değil aksine avukat gibi çalıştığım bir staj dönemi geçirdim. Eğitim olarak çok sıkı ve disiplinli bir büro olan, Konyanın köklü hukuk bürolarından OLGUN HUKUK bürosunda çalışıyorum. Avukatım Ümit OLGUN 30 yıllık tecrübesini staj dönemimde ilgisi ve alakasıyla tarafıma aktardı.İletişim ve ikna kabiliyetim yüksek,pozitif bir stajyer olduğum için bulunduğum ortam çok çabuk adapte olmaktayım. Şuanki staj yaptığım bürodan ayrılma gerekçem ise memleketime dönmek istememden kaynaklıdır. Disiplinli ve düzenli bir kişiliğim olmakla beraber fazlasıyla disiplinli bir staj eğitimide alarak mesleğimizin istediği ciddiyeti gösterebileceğimi düşünüyorum. Dürüstlük ve hoşgörünün merkez olduğu bir hukuk bürosunda pozitif iş arkadaşlarıyla beraber çalışmak istiyorum.5530628966
09.06.2020Tüm IlanlarNURCAN ŞAHİNERBen Nurcan ŞAHİNER.Niğde Üniversitesi Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum. Hızlı klavye bilgim vardır world excell biliyorum. Şu an zirve programı üzerinde çalışıyorum. Birçok kurs ve sertifikalarım vardır. Katiplik yaptım bilgim var adli işlemler icra takibi uyap dava dosyaları vb.. bilgilerim var. Katip sekreterlik işi arıyorum. Teşekkür ederim5452021011
08.06.2020DiğerAv. Irmak BAKIRAnkara barosuna bağlı avukatım. Ankara da bulunan ofisimden Ankara merkez adliye işleri, duruşmalar, adliye dışı iş ve işlemlerinizde ücreti mukabilinde yardımcı olabilirim.İlgilenen meslektaşlarımın iletişime geçmesini rica ederim.5392392940
30.05.2020Tüm IlanlarHilal TanBen Hilal Tan 21 yaşındayım. Niğde de ikamet ediyorum. Niğde ticaret meslek lisesi adalet bölümünden mezun oldum. Karabük üniversitesi adalet meslek yüksekokulu mezunuyum. Ileri derecede f klavye kullanabiliyorum avukat yanında katiplik yapmak istiyorum.5348858201
16.03.2020Tüm IlanlarAv. Funda OĞUZAnkara barosuna bağlı avukatım. Ankara merkez ve ilçelerdeki adliye işleri, duruşmalar, haciz, keşif ve adliye dışı iş ve işlemlerinizde yardımcı olabilirim.5061030388
18.02.2020Tüm IlanlarAv. Emin Burak KEKEÇKayseri merkezde duruşma ve diğer kurum işlemlerinde meslektaşlarımıza yardımcı olabilirim.5523253532
06.02.2020Tüm IlanlarHilal AtaçNevsehir universitesi büro yönetimi mezunuyum. Niğde merkezde ikamet etmekteyim. 8 aya yakin satış Uzmanligi tecrübem var. Bilgisayar sertifikam var. Iyi seviyede f klavye yazıyorum. Referansim vardir. Kendime güveniyorum. Verilen her işi özverili olarak yaparim.5300703148
05.02.2020AvukatÖzlem KIVANÇDüz lise mezunuyum. Niğde Merkez de ikamet etmekteyim. Avukatın yanında yardımcı olarak çalışmak istiyorum.5418311702
21.01.2020AvukatÇağatay Yilmazİstanbul ve cevre illerdeki dosyalarınizdan HACZE çıkabilir muhafaza islemleri yapabilirim. Ekonomik kapsamda. Ayrıca icra dosyalariniza işlem de yapabilirim. Saygılarımla.5545644954
12.08.2020
AV. OSMAN ÇİMEN