İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 6, Kayıt Sayısı 77
29.11.2019AvukatCeren candanMerhabalar. Ben Ceren CANDAN. 21 yaşındayım. Liseyi Adalet Meslek Lisesinde zabıt katipliği okudum. Üniversite olarak Sosyal Güvenlik bölümünü bitirdim. Adliyede staj yaptım tecrübem var. Avukatların yaptığı çoğu işlemi biliyorum. Kısaca yanında çalışabileceğim bir avukat arıyorum.5456485387
11.11.2019DiğerRAFET GÜMÜŞKayseri barosuna kayıtlı olarak çalışmaktayım.İş yoğunluğu nedeniyle Kayseri’ye gelemeyecek meslektaşlarıma:Kayseri’deki adliyelerde duruşmalara katılma,icra ve haciz süreçlerinde bulunma,ara kararları yerine getirme veya kalem işlemlerini yapma gibi konularda yardımcı olabilirim. İletişim: av.rafetgumus@gmail.com Tel: 0507 125 42 915071254291
25.10.2019AvukatAnıl KandemirAv. Gizem Evren ile gider ortağı olduğumuz Besler Restoran ın üstündeki büromuza gider ortağı olarak üçüncü kişiyi arıyoruz. İlgilenen meslektaşlarımız irtibata geçebilirler.5530616996
12.10.2019Tüm IlanlarNURCAN ŞAHİNERNurcan ŞAHİNER. 15 mart 1992 Niğde doğumluyum. Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı mezunuyum. Katiplik-Sekreterlik bilgim vardır. UYAP kullunabilirim. Katip olarak bir avukatlık bürosunda çalışmak istiyorum. Gereğini arz ederim.5452021011
06.09.2019Tüm IlanlarİREM SU KAYAMerhabalar, Ofisimiz Seyhan Adana da bulunmaktadır. Adana dışında faaliyet gösteren meslektaşlarımızın Adana daki işlemlerinde duruşma, ara karar,İcra takip işlemleri vs ücret-i mukabilinde yardımcı olunabilecektir.5378436613
06.09.2019Tüm IlanlarAv Muzaffer GİRGİNİzmir Ödemiş-Kiraz-Tire-Bayındır İlçeleri için hertürlü hukuki işlem noktasında meslektaşlarıma yardımcı olabilirim.5455196867
20.08.2019Tüm IlanlarMerve YaşarFatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Adalet bölümü mezunuyum Çağlayan Adliyesinde 3 icra mahkemesinde stajyerlik yaptım onun dışında bir deneyimim yoktur. Bir avukat bürosunda adliye işlerinin yürütülmesi gibi bu tarz işlerde çalışmak istiyorum.5051412369
08.08.2019AvukatYeşim PaltaMerhabalar, Erzincan Hukuk Fakültesi mezunuyum. Stajımı yeni bitirdim ruhsatımı bekliyorum, ruhsatımı aldıktan sonra avukat bir meslektaşımızın yanında çalışmak istiyorum ilgilenen meslektaşlarımın dönüş yapmasını bekliyorum saygılar.5468050915
03.08.2019Tüm IlanlarBüşra ÇETİNSelçuk Üniversitesi 3. sınıf öğrencisiyim. Mesleki deneyimler elde edebilmek ve mesleğimi daha yakından tanıyabilmek için staj yapmak istiyorum.5511068052
22.07.2019Tüm IlanlarElif ÖzdemirNiğde Ömer halisdemir Üniversitesi mezunuyum . Avukat yanında sekreterlik yapmak istiyorum bilgisayarla iç içeyim uyap kullanabilirim.5344165677
15.07.2019AvukatBüşra kaplanDokuz Eylül Hukuk fakültesinden mezun oldum. Stajimi yapabileceğim avukat arıyorum5534743976
26.06.2019Sekreterfunda atıcıniğde ömer halisdemir üniversitesi menzunuyum. açık öğretim sosyal hizmetler okuyorum suanda avukat yanında sekreterlik yapmak istiyorum. 2 yıllık deneyimim mevcuttur .5455642922
09.12.2019
AV. OSMAN ÇİMEN