İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 6, Kayıt Sayısı 85
21.01.2020AvukatÇağatay Yilmazİstanbul ve cevre illerdeki dosyalarınizdan HACZE çıkabilir muhafaza islemleri yapabilirim. Ekonomik kapsamda. Ayrıca icra dosyalariniza işlem de yapabilirim. Saygılarımla.5545644954
16.01.2020DiğerSongül ÇakmakOkulöncesi öğretmenliği bölümü mezunuyum. Daha önce bölümüm dışında iş tecrübem olmadı. Microsoft office programlarına hakimim. klavye on parmak sertifikam var Öğrenmeye açığım. Verilen görevi güzel bir şekilde yapmaya çalışırım. Sekreterlik, büro memuru işi aramaktayım.5443098237
11.01.2020Tüm Ilanlarİmran kalkan22 yaşındayım AÖF uluslararası ilişkiler 4 sınıf öğrencisiyim 2 yıl sıbyan öğretmenliği yaptım şuan iş arıyorum avukat yanında çalışmak istiyorum.sevgiler5464049662
03.01.2020Tüm IlanlarKazım uyanıkMarmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Bağlı avukat olarak çalışabileceğim hukuk bürosu arıyorum.5050415949
03.01.2020Tüm IlanlarBurcu ÖZKAMALMerhaba ben sizin ilana sekreterlik ve katiplik için başvuru yapmak istiyorum. Niğdede ikamet etmekteyim. Avukat bürosunda bürosunda sekreter veya katıp olarak çalışmak isterim.Bilgisayarr kullanabiliyorum ve sertifikamda bulunmakta, daha önce avukat yanında çalıştım.Yıl olarak 2006 kasım 2009 Ağustos iş deneyimim bulunmakta.5533775839
03.01.2020DiğerAv. Kübra OKANAnkara Barosu na kayıtlı serbest avukatım. Ankara merkez ve tüm ilçelerdeki adliye işleriniz, duruşmalarınız, haciz, keşif ve satış işleriniz ile adliye dışı iş ve işlemlerinizde yardımcı olabilirim.5385128077
12.12.2019OrtakÇağrı KoçyiğitMerhabalar Ankara Hukuk fakültesinden mezun oldum avukatlik stajını Niğde de tamamladim ruhsat bekliyorum. Yanında çalışabilecegim meslektas ariyorum. İlgilenenler telefon numaram araciligiyla iletisime gecebilir5348238368
29.11.2019AvukatCeren candanMerhabalar. Ben Ceren CANDAN. 21 yaşındayım. Liseyi Adalet Meslek Lisesinde zabıt katipliği okudum. Üniversite olarak Sosyal Güvenlik bölümünü bitirdim. Adliyede staj yaptım tecrübem var. Avukatların yaptığı çoğu işlemi biliyorum. Kısaca yanında çalışabileceğim bir avukat arıyorum.5456485387
11.11.2019DiğerRAFET GÜMÜŞKayseri barosuna kayıtlı olarak çalışmaktayım.İş yoğunluğu nedeniyle Kayseri’ye gelemeyecek meslektaşlarıma:Kayseri’deki adliyelerde duruşmalara katılma,icra ve haciz süreçlerinde bulunma,ara kararları yerine getirme veya kalem işlemlerini yapma gibi konularda yardımcı olabilirim. İletişim: av.rafetgumus@gmail.com Tel: 0507 125 42 915071254291
25.10.2019AvukatAnıl KandemirAv. Gizem Evren ile gider ortağı olduğumuz Besler Restoran ın üstündeki büromuza gider ortağı olarak üçüncü kişiyi arıyoruz. İlgilenen meslektaşlarımız irtibata geçebilirler.5530616996
12.10.2019Tüm IlanlarNURCAN ŞAHİNERNurcan ŞAHİNER. 15 mart 1992 Niğde doğumluyum. Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı mezunuyum. Katiplik-Sekreterlik bilgim vardır. UYAP kullunabilirim. Katip olarak bir avukatlık bürosunda çalışmak istiyorum. Gereğini arz ederim.5452021011
06.09.2019Tüm IlanlarİREM SU KAYAMerhabalar, Ofisimiz Seyhan Adana da bulunmaktadır. Adana dışında faaliyet gösteren meslektaşlarımızın Adana daki işlemlerinde duruşma, ara karar,İcra takip işlemleri vs ücret-i mukabilinde yardımcı olunabilecektir.5378436613
24.01.2020
AV. OSMAN ÇİMEN