İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 20
17.10.2021DiğerYusuf öztürkLise ve üniversitede adalet bölümü mezunuyum. Adliyede lise ve üriversite stajlarımı yaptım adliye işlemlerinden anlarım. 10 parmak klavyem var uyap hakkında azda olsa tecrübem var. Kendime uyğun bir iş arıyorum.5358665507
15.10.2021StajyerAli ALTINAdliye karşısındaki ofisimizde avukatlık stajını aktif bir şekilde yapmak isteyen, stajına henüz başlamış erkek stajyer avukatların tarafımıza ulaşmasını rica ederiz.5447960301
15.10.2021Tüm IlanlarSena YıldızNiğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri M.Y.O tıbbi dökümantasyon ve sekreterlik bölümü mezunuyum . Düzgün diksiyon , insan ilişkileri oldukça güçlü , çabuk kavrayabilen , ofis programlarına hakim , evrak takibi yapabilen , ekip çalışmasına uygun bir bireyim . Her alanda çalışıp kendimi geliştirebileceğime inanıyorum . Bunlara yönelik olarakta iş arıyorum . Tarafımla iritibata geçilmesini rica ederim .5395514753
12.10.2021DiğerAyşenur KesmeÖmer Halisdemir Ünv. kamu yönetimi mezunuyum. Kolay kavrayabilen, etkin çözümler üretebilen, ekip çalışmasına uygun, insan ilişkileri kuvvetli, diksiyonu düzgün kendimi geliştirebileceğim iş arıyorum.5453814927
11.10.2021OrtakAV.ETHEM ERTUĞAdliye karşısında bulunan ofisimde birlikte gider ortaklığı şeklinde çalışabileceğimiz meslektaş aramaktayım. ilgilenenlerim tarafımla irtibata geçmelerini rica ederim.5511867050
07.10.2021Tüm IlanlarDerya kepenekÖmer Halisdemir üniversitesi Büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum. Diksiyon düzgün, ekip çalışmasına iş hayatına uyumlu, ofis programları, muhasebe, yazışmalar , evrak takibi, hızlı adapte, aktif araba kullana bilirim teşekkürler. İş arıyorum gereğinin yapılmasını rica eserim5059831070
04.10.2021DiğerMervenur ŞENELAnkara Başkent Üniversitesi 2019 mezunuyum.Stajımı Ankara Barosunda yapmış bulunmaktayım.Yanında SGK lı olarak çalışabileceğim meslektaş arıyorum.5343379660
20.09.2021SekreterMerve Ateş AygünMimar sinan mesleki ve teknik Anadolu lisesi Bilgisayarlı muhasebe Adnan Menderes üniversitesi Sultanhisar MYO Tarımsal işletmecilik Okudum. Sertifikalarım: Bilgisayar kullanımı İş hayatında iletişim Diksiyon Sekreterlik için başvuruyorum gereğinin yapılmasını arz ederim.5397119951
11.09.2021Tüm IlanlarFatma ÖzçelikErciyes üniversitesi büro yönetimi ve yönetici asistanlığı mezunuyum. Avukatlık bürosunda sekreter olarak görev almak istiyorum.5318589002
06.09.2021Tüm IlanlarDerya YÜKSELSüleyman Demirel Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi 2021 mezunuyum. Tecrübe edinebileceğim bir iş arıyorum.5530915251
03.09.2021SekreterHİLAL ERÇIKTIKAYSERİ MÜŞERREF HASAN ESER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ADALET BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. KAYSERİ ADLİYESİ 7 ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDE 1 YIL STAJ YAPTIM. F KLAVYE BİLGİSİNE HÂKİMİM. AVUKATLIK BÜROSUNDA SEKRETERLİK, CALL CENTER, İCRA KATİBİ VE TAHSİLAT KATİBİ OLARAK ÇALIŞMAK İSTİYORUM.5418978693
26.08.2021Tüm IlanlarDilara ElbasanStajyer Avukatım stajımı aktif bir şekilde yapmak istiyorum avukat olarak devam etmeyi düşünüyorum. Staj dönemini en güzel şekilde deneyim ve tecrübe ile öğrenmek istiyorum. Staj yeri arıyorum5349306901
08.07.2021Tüm IlanlarFunda OĞUZAnkara da avukatlık yapmaktayım. Duruşma, icra işleri vb tüm hukuki işlerde ücreti mukabilinde yardımcı olabilirim.5061030388
23.06.2021SekreterEMEL İKİERMİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ADANADOLU LİSESİ ADALET BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. AVUKATLIK BÜROSUNDA SEKRETERLİK, CALL CENTER, İCRA KATİBİ VE TAHSİLAT KATİBİ OLARAK ÇALIŞMAK İSTİYORUM.5462351572
23.06.2021SekreterHALE NUR KAHRAMANMİMAR SİNAN MESLEKİ VE TEKNİK ADANADOLU LİSESİ ADALET BÖLÜMÜ MEZUNUYUM. AVUKATLIK BÜROSUNDA SEKRETERLİK, CALL CENTER, İCRA KATİBİ VE TAHSİLAT KATİBİ OLARAK ÇALIŞMAK İSTİYORUM.5071186327
21.10.2021