NİĞDE

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ 'NDEN AVUKAT STAJYERLERİNE SAĞLIK HİZMETİ
Tarih: 17.03.2011 23:00:00 | Okunma Sayısı: 1568 | | |

TÜRKİYE BAROLAR BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI

DUYURU NO : 2010 / 70                                                                     09.12.2010

Kronik hastalık nedeniyle sürekli ilaç kullanımı, takip ve tedavisi zorunlu olan ve bu durumu sağlık kurulu raporu ile belgelendiren Avukat Stajyerlerinin sağlık hizmetlerinden faydalanabilmelerini sağlamak amacıyla, isteğe bağlı GSS (Genel Sağlık Sigortası) primleri T.B.B. Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Fonu tarafından karşılanacaktır.

Bu sebeple, staj yapmak için başvuran Avukat Stajyeri adaylarına sağlık kurulu raporu ile belgelenmiş sürekli takip ve tedavi gerektiren sağlık sorunlarının bulunup bulunmadığının sorularak, sağlık sorunları bulunan Avukat Stajyeri adaylarının iletişim bilgileri ile birlikte T.B.B. SYDF birimine bildirilmesi gerekmektedir.

Bilgilerinize sunarım.

Saygılarımla.