İLAN LİSTESİ

Sayfa:
PageSizeComboBox
 Sayfa 1 / 2, Kayıt Sayısı 23
28.10.2022Tüm IlanlarTacettin EryılmazBüromuzda avukatlık stajını aktif olarak yapmak isteyen, mümkünse staj sonrası da çalışmaya devam etmek istediğimiz stajyer avukat meslektaş aramaktayız. Çalışma şartları ve ücret iş görüşmesinde yüzyüze görüşülecektir.5532629505
15.10.2022StajyerAvukat Ahmet ÖZTÜRKMerhabalar; Avukatlık stajını aktif olarak yapmak isteyen stajyer avukat arkadaşlarımız ile çalışmak isteriz. Çalışma şartları, ücret ve ayrıntılar iş görüşmesinde konuşulacaktır.5382000222
13.10.2022Tüm IlanlarDamla DemirtaşAdalet meslek yüksekokulu mezunuyum. Niğde adalet Saray’ında staj yaptım 1 yıl hukuk bürosunda sekreterlik ve katiplik yaptım bu şekilde çalışabilcem hukuk bürosu aramaktayım5308477672
10.10.2022DiğerNimet AlgarAnkara Hacı Bayram Veli Üniversitesi adalet bölümü mezunuyum. Lisede de adalet bölümü okuyup bir yıl Adalet Sarayında staj yaptım. On parmak parmak klavye kullanabiliyorum. Avukat yanında 5 aylık iş tecrübem var. Çalışabileceğim avukatlık bürosu arıyorum.5523889717
10.10.2022DiğerBüşra ŞanlıMerhabalar, 2018 yılında mezun olarak İzmir barosunda avukatlık stajımı aktif bir şekilde tamamladım, stajla birlikte yaklaşık olarak 4 yıl tecrübem vardır. İkametgahımın artık Niğde olması sebebiyle, burada tecrübe kazanacağım ve işlerine yardımcı olabileceğim bir hukuk bürosu arıyorum. Talep halinde özgeçmişimi gönderebilirim.5071478291
10.10.2022DiğerMELİKE KARADAĞKırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum. Avukatlık stajımı Ankara Barosunda, 1 yıl aktif staj yaparak tamamlamış bulunmaktayım. Yanında sigortalı olarak çalışabileceğim bir avukat meslektaş arıyorum.5053126051
03.10.2022Tüm IlanlarBarış KAHVECİOĞLUİstanbul Adliyesi İstanbul Anadolu Adliyesi Bakırköy Adliyesi Şile Adliyesi 8 Yıllık tecrübe ile ekstra olarak icra işleriniz 2-3 iş günü içerisinde yapılır. Lütfen Whatsapp üzerinden iletişime geçiniz.5442392398
28.09.2022DiğerMervenur ÖzkanBaşkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunuyum Avukatlık stajımı Ankara Barosunda tamamlamış bulunmaktayım. Niğde de ikamet ediyorum yanında sigortalı olarak çalışabileceğim bir avukat meslektaş arıyorum.5343379660
26.09.2022Tüm IlanlarNuriye Araslanadalet myo mezunuyum . ileri seviye klavye kullanımına sahibim. 2 yıllık büro personeli tecrübem bulunmakta . word excel vb. bilgisayar programları hakkında bilgiye sahibim . hukuk bürosunda çalışmak istiyorum .5449601037
20.09.2022StajyerESMA BAYKALOFİSİMİZDE STAJINI AKTİF YAPMAK İSTEYEN STAJYER AVUKAT ARANMAKTADIR. İLGİLİLERİN TELEFON ARACILIĞI İLE BİZE ULAŞMASI GEREKMEKTEDİR5071722175
23.08.2022AvukatKübra ÜnlüNiğde Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Adalet Bölümü Mezunuyum Lise son sınıfta Niğde Adalet Sarayı İdari İşler ve İcra Müdürlüğünde 1 yıl lise stajyerliği yaptım. Avukat yanında iş arıyorum.5462700949
15.08.2022AvukatHüseyin Demirbilek- Av. İrem Kaya UysalBüromuzda birlikte çalışmak üzere aktif staj yapmış meslektaş arıyoruz. İlgilenenlerin büromuza bizzat müracaat etmesi gerekmektedir.5399529868
31.07.2022DiğerBetül BalMerhabalar ben Betül Bal, önümüzdeki dönem Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesinde 3. sınıf öğrencisi olacağım.Yaz tatilinde tecrübe edinebileceğim bir ofiste çalışmak istiyorum.Geri dönüşlerinizi bekliyorum.5061022968
28.07.2022Tüm IlanlarTacettin EryılmazBüromuzda Avukatlık stajını aktif olarak yapmak isteyen stajyer avukat aranmaktadır.5532629505
01.12.2022